Het doel van de

Gooische Oldtimer Vereniging

De G.O.V. is een no-nonsense oldtimer sleutelwerkplaats en klassiekerclub die iedereen de mogelijkheid wil bieden om zijn of haar klassieke auto op betaalbare wijze te onderhouden. Dat was in 2003 het doel bij de oprichting en dat is het nog steeds. Omdat waar te maken hebben we een prachtige werkruimte met (bijna) al het denkbaar gereedschap. De werkplaats is 24/7 toegankelijk voor leden en wordt bestiert door een lid die verantwoordelijk is voor de werkplaats en het gereedschap. Ieder lid draagt zijn steentje bij om het een prettige en dynamische club te laten zijn. Een groepsapp zorgt daarnaast voor korte lijnen tussen de leden en hierin kunnen tips en andere relevante zaken met elkaar worden uitgewisseld. Er zijn leden met hele specifieke technische kennis, leden met twee ‘rechterhanden’ en gelukkig zijn er altijd leden die alles beter weten. Kortom een echte vereniging.

Het bestuur doet zijn best om het lidmaatschap zo voordelig mogelijk te maken. Voor 2019 is dit gesteld op €264 p.p. per jaar (22 per maand). In het voorjaar komen alle leden onder leiding van het bestuur bij elkaar voor de jaarvergadering.

Het bestuur

Het bestuur van de Gooische Oldtimer Vereniging bestaat uit 5 personen. Daarnaast treedt één van de leden op als werkplaatsbeheerder.

Voorzitter: Ignacio
Secretaris: Frank
Penningmeester: Cornel
Comm. gereedschap: Vacature
Comm. werkplaats: Dennis
Werkplaatsbeheerder: Nico

 De Gooische Oldtimer Vereniging is lid van de FEHAC