De Gooische Oldtimer Vereniging als community

Met elkaar weet je meer dan in je eentje. Er zijn gelukkig bijna altijd GOV-leden in de werkplaats aanwezig die je met raad en daad bijstaan. Een nieuw bandje op een velg leggen, een gaatje dichtlassen, een carburateur weer in elkaar zetten (volgende keer foto’s nemen!), de meeste leden helpen je er graag bij. Iedere woensdagavond is er een vrije samenkomst. Een ideaal moment om even met elkaar te sparren hoe een reparatie aan te vangen.

De GOV is een vereniging van leden. Samen houden we middels een vrijwilligerssysteem de boel draaiend. Zo blijft al het gereedschap goed, de voorraden intact en de werkplaats schoon en veilig. Vrijwilligers zorgen ook voor de reserveringen en verhuringen en alles wat er bij een vereniging komt kijken. Ben je lid en ‘vrij’ en ‘willig’, meld je dan aan bij ons bestuur als vrijwilliger.

Via een actieve groepsapp delen we tips over waar de leuke events zijn en waar er een toffe auto te koop staat. Aan het begin van de zomer organiseren we jaarlijks een BBQ, die zijn faam onder meer dankt aan de knoflooksaus van lid Maurice. Iedereen poetst dan zijn auto extra mooi op en hoe meer knoflooksaus er is genuttigd des te groter worden de restauratieverhalen!

Bekijk hier onze gedragscode