De werkplaats

De werkplaats is de heilige graal van de G.O.V. en de beste reden om lid te worden! Met je lidmaatschap heb je 24/7 toegang to een breed assortiment aan professioneel gereedschap (het kan natuurlijk altijd beter) en je kan droog en verwarmd sleutelen.

De werkplaats is gevestigd op de industrieweg in Soest. We zitten naast een autospuiterij waar diverse leden hun auto al hebben laten spuiten. Om de hoek is een grote Engelse autosloop en er zijn twee winkels voor automaterialen vlakbij net zoals een staalstraal bedrijf (bij vd Munt automaterialen krijg je overigens als GOV lid ook nog eens korting).

De werkplaats heeft drie Lange termijn plekken (= langer dan 3 maanden) waar langdurig aan auto’s gewerkt kan worden. Hiervoor is soms een wachtlijst. Er is ook een korte termijn plek (tot 3 maanden). Er is hefbrug (3500kg) die je als lid online zelf kan reserveren.

Er is ook en korte sleutelplek (tot 1 week) voor spontane reparaties die uitgevoerd moeten worden. Alles in goed overleg met de werkplaats beheerder. Er is een grote werkbank en speciaal gereedschap zoals een lagerpers, CO2 lasapparaat, motortakel, een banden wisselstation, een straalkast en uiteraard een uitgebreid assortiment handgereedschap (ook engelse maten).

Tot slot zijn er bijna altijd leden in de werkplaats die je met daad en raad bijstaan.

Uiteraard vertellen foto’s een nog beter verhaal.